Elokuvat

21-vuotias sohvaperuna nimeltä Jenna täällä kirjoittaa itselleen rakkaista aiheista, nimittäin elokuvista ja TV-sarjoista. Niin kauan kuin muistan, olen diggaillut elokuvista ja erilaisista TV-ohjelmista. Ensimmäinen koskaan elokuvateatterissa näkemäni leffa oli Ice Age vuonna 2002, mutta sen jälkeen olen varmaankin nähnyt useita satoja elokuvia ja TV-sarjoja on tullut tapitettua ainakin satojen tuntien ajan.

Aiemmin tuli vuokrattua leffoja todella paljon, mutta nykyään käytän nettiä hyödykseni ja seuraan suosikkisarjojani muun muassa Netflixin välityksellä. Leffateatterissa käymistä rakastan todella, mutta lippujen korkea hintataso hillitsee intoani, sillä pienituloisena opiskelijana on paha nyhjäistä moiseen rahaa. Koska olen niin suuri elokuvien ystävä, on se myös ohjaillut myös uravalintojani sen verran, että nykyään opiskelen puvustusta.

Elokuvia ja TV-sarjoja katsomalla saankin todella paljon inspiraatiota ja uusia ideoita opiskeluihini sekä tietysti tulevaan työelämään, jahka sinne asti pääsen. Lisäksi harrastan näyttelemistä ja toisinaan roolipelaamistakin.
Tätä blogia kirjoittelen huvin vuoksi ja harrastuspohjalta. Pyrin aina elokuvan nähtyäni päivittämään kokemuksistani tänne blogiinikin. Toivon, että te blogini lukijat saatte paljon irti kirjoituksistani ja ehkä intoudutte itsekin katsomaan käsittelyssäni olevan elokuvan tai sarjan.

Koska harrastukseni on todella aikaavievää puuhaa, pyrin tasapainottamaan toki sohvaperunaisuuttani liikkumalla mahdollisimman paljon. Käyn seinäkiipeilemässä ja harrastan kamppailulajeja unelmoiden, että ehkä minustakin voisi joku päivä tulla edes vähän Jackie Chanin tai Charlien enkeleiden kaltainen ninja.

 

The Movies